Медове печиво з волоським горіхом і сушеної журавлиною

Дві години мучила я це печиво у пошуках світла та ракурси для зйомки. Ну не могла я залишити вас без рецептів цієї смакоти з медовим ароматом, шматочками горіха та сушеної журавлини. Як зробити смачне Медове печиво з волоським горіхом і сушеної журавлиною рецепт простий.

Інгредієнти

Вершкове масло-125г
Коричневий цукор-120г
Мед-90г
Яйце-1шт.
Борошно-230г
Розпушувач-1ч.л.
Волоський горіх-100г
Сушена журавлина-50г

Медове печиво з волоським горіхом і сушеної журавлиною покроковий рецепт

1. Розм’якшене вершкове масло збиваємо з цукром і медом до однорідності. Вводимо яйце і продовжуємо збивати ще близько хвилини. Окремо змішуємо просіяне борошно і разрыхлитель.
2. Вводимо до масляної суміші борошняну суміш і добре перемішуємо. В останню чергу додаємо подрібнений волоський горіх в середню крихту і сушену журавлину, ще раз перемешиваем.
3. Формуємо кульки розміром з волоський горіх, злегка сплющує і викладаємо на застелений пергаментом деко. Випікаємо печиво 15-20 хвилин при температурі 180°. Даємо печінкою охолонути, і насолоджуємося його приголомшливим смаком і ароматом!