Зефір Смородина Мандарин

А також залишайте будь коментар якщо будете готувати. Як зробити Зефір Смородина Мандарин рецепт простий.

Інгредієнти

У діжу:
70гр цукру
70гр білка

В сотейник:
200гр цукру
50гр інвертного сиропу
150гр пюре смородини
100гр води
50гр соку мандарина
12гр агару
Цедра 3х мандаринів

Зефір Смородина Мандарин покроковий рецепт

1. З мандарина знімаємо цедру на дрібній тертці. Очищаємо мандарини від перегородок і кісточок, пробиваємо блендером і перетираємо через сито. Нам потрібен чисто сік без м’якоті. У сотейник кладемо всі необхідні інгредієнти і варимо сироп 4 хвилини з моменту закипання. Паралельно ставимо збивати меренгу до щільного пика.

2. Вливаємо гарячий сироп в готову меренгу і збиваємо масу ще 3 хвилини. Перемішуємо масу лопаткою і викладаємо її в заздалегідь приготовлений кондитерський мішок. Відсаджуємо зефірки і даємо їм дозріти приблизно 12 годин. Склеюємо половинки між собою і обвалюємо в цукровій пудре.

3. Зберігаємо зефір в герметичному контейнері при кімнатній температурі. Якщо ваш зефір при відсадженні пливе – значить ви не добили меренгу до сиропу, або швидко влили сироп. Також залишайте будь якщо будете коментар готовить.

Відео рецепт 👇