Пісочне печиво з корицею, анісом і цукром

Як смачно зробити Пісочне печиво з корицею, анісом і цукром простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Масло вершкове ж. 82,5% 210 р
Цукрова пудра (або дрібнокристалічний цукор) 90 р
Яйце С1 1шт.
Борошно пш. 320 р
Сіль 1г
Розпушувач 3г
Алкоголь 30 р
Для посипання:
Насіння анісу 1 ч. л.
Кориця (мелена) 1 чл.
Цукор 30г

Пісочне печиво з корицею, анісом і цукром покроковий рецепт

1. Масло (злегка розм’якшене) збити до білого кольору з пудрою (приготовленої самостійно з цукру) або з цукром. Додати яйце, добре збити ще раз. Борошно з’єднати з розпушувачем, просіяти, додати сіль. Розділити на дві частини .
2. Кожну частину акуратно ввести в масляно – цукрову суміш, чергуючи з алкоголем. Тісто важливо не «затягнути», тобто перемішувати тільки до рівномірного розподілу інгредієнтів. Прибрати в холодильник, обернувши плівкою( сформувавши прямокутник) на 3 часа.

3. Розкачати тісто на силіконовому листі, або між листами пергаменту до товщини тесту близько 4 – 5 мм, вирубати формочками зірки(або інші фігури. Випікати на пергаменті при 185 градусах близько 14-15 хвилин, посипати сумішшю кориці, анісу і цукру . Так само можна зробити варіант печива з карамелькою, вирізавши в середині іншу виїмку і заповнивши її леденцами.