Шоколадні тістечка з

З Святом!!! Усім квітів 🌺🌺🌺 і тістечок з шоколадом 🍫!!! Нехай все буде добре 🙏🙏🙏 Шоколадні тістечка з простий рецепт.

Інгредієнти

(на 15 шт.):

ГАНАШ:
50 г вершків 33%
100 г білого шоколаду

БІСКВІТ:
100 г шоколаду 56%
60 г вершкового масла
40 г кокосового масла (або рослинного)
150 г цукру
120 г яєць (2 шт. З)
ваніль, сіль опціонально
100 г сметани 10%
150 г борошна
10 г кукурудзяного 🌽 крохмалю
10 г розпушувача

ПОКРИТТЯ:
250 г молочного 🍫
25 г какао-масла

Шоколадні тістечка з покроковий рецепт

1. ГАНАШ:
Вершки нагріти до закипання, але не кип’ятити, додати подрібнений 🍫, ретельно перемішати, накрити плівкою в контакт, прибрати в холодильник.
2. БІСКВІТ:
⚪З’єднати в мисці шоколад і обидва масла, розтопити в НВЧ імпульсами по 15-20 сек, щоразу перемішуючи, добитися однорідності.
⚪В іншій мисці з’єднати цукор, яйця, ваніль і сіль, збити ручним віночком, додати сметану і 🍫-масляну суміш, перемішати.
⚪Борошно з крохмалем, просіяти, додати розпушувач, перемішати. Додати суміш до вологим інгредієнтами і ретельно перемішати масу ручним віночком.
⚪Викласти тісто на лист, застелений пергаментом і відправити в заздалегідь розігріту до 180° духовку, режим верх-низ. Випікати 25-30 хвилин, до сухої шпажки.
⚪Готовий бісквіт остудити і розкришити. Крихту з’єднати з ганашем і вимісити до пластичної маси.
⚪ З маси зліпити 15 кульок, викласти їх на дошку, покриту силіконовим килимком і відправити в морозилку на 25-30 минут.
3. ПОКРИТТЯ:
⚪ Розтопити окремо какао-масло і 2/3 шоколаду 🍫. З’єднати, перемішати, додати, що залишився шоколад зганяти до однорідності. Робоча t ~ 33-35°.
⚪ Охолоджені кульки викупати в суміші, надлишки швидко струсити і прикрасити за бажанням 😉🙌