Печиво з білим шоколадом і малиною

Як смачно зробити Печиво з білим шоколадом і малиною простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Печиво з малиною і білим шоколадом, така варіація традиційного chocolate chip cookies. Саме печиво солодке (кількість цукру дає тут потрібну текстуру, якщо його скоротити, буде інше печиво), малина дає відмінну кислинку, а білий шоколад хрумтить. Замість малини, мені здається, відмінно підійде журавлина.

Інгредієнти

на 30 штук:

115 г вершкового масла
100 г дрібного цукру
100 г дрібного світло-коричневого цукру
1 велике яйце
1 чайна ложка ванільного екстракту
200 р пшеничного борошна
1/2 чайної ложки харчової соди
1/4 чайної ложки солі
120 г калет білого шоколаду або рубаного білого шоколаду
100 г малини

Печиво з білим шоколадом і малиною покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури. Масло має бути дуже м’яким. Покладіть масло і обидва види цукру в чашу міксера. Збийте до дуже повітряної маслянистої маси, потім додайте яйце і ваніль, продовжуючи збивати, поки інгредієнти не добре смешаются.
2. Додайте в масу борошно пшеничне, харчову соду і сіль, потім перемішайте, поки інгредієнти не з’єднаються. Нарешті, додайте шматочки білого шоколаду і перемішати лопаткою до однорідності. Додайте 40 ягід малини (решта залиште на потім) і акуратно перемішайте з тестом. Застеліть плоский велике деко пекарської папером для печенья.
3. Сформуйте з тіста кульки розміром з невеликий волоський горіх (або викладіть печиво на деко з допомогою маленької ложки для морозива). Розкладіть їх на деко, залишаючи між ними проміжки в кілька сантиметрів; їх не потрібно расплющівать перед выпечкой.
4. Візьміть відкладену малину і покладіть її на печиво. Випікайте печиво з білим шоколадом і малиною при температурі 175°C,в заздалегідь розігрітій духовці, приблизно 11-12 хвилин або поки краю (і трохи в центрі) не почнуть подрумяниваться.
5. Чим довше випікається печиво, тим воно більш хрустке; печиво з більш блідим центром буде тягучим. Відразу після випічки печиво буде дуже м’яким, тому залиште його на кілька хвилин охолонути на деку, потім перекладіть на решітку до повного остывания.