Булочки синабон з корицею в домашніх умовах

Як зробити Булочки синабон з корицею в домашніх умовах рецепт простий в духовці. Супер пишне тісто і неймовірно ніжна текстура. Багато, багато кориці.

Інгредієнти

– мука 320 гр.,
– молоко тепле 160 гр.,
– яйце куряче 1 шт.,
– цукор 2 ст. ложки,
– дріжджі 1,5 ч. ложки,
– сіль щіпка,
– розтоплене вершкове масло 40 гр.
+
Цукор 80 гр.
Кориця 2 ч. ложка.
Масло вершкове м’яке 70 гр.
+
Вершковий сир 50 гр.
Молоко 2-3 ст. ложки.
Цукрова пудра 20 гр.

Булочки синабон з корицею в домашніх умовах покроковий рецепт

1. В тепле молоко додаємо цукор і дріжджі. Залишаємо на 5 хв. Додаємо яйце, сіль і масло. Перемішуємо. Вводимо борошно і замішуємо м’яке тісто. Залишаємо в теплому місці на 1,5-2 години. Розкачуємо в прямокутник завтовшки 4-5 мм.
2. Змащуємо вершковим масло і посипаємо сумішшю цукру і кориці. Згортаємо рулет. Нарізаємо на булочки висотою 4-5 див. Викладаємо у форму і відправляємо в тепле місце на 40 мин.

3. Випікаємо при 180°С близько 25 хв. До сиру додаємо молоко (для потрібної консистенції) і цукрову пудру. Змащуємо гарячі булочки. Приємного апетиту і пам’ятайте солодке життя-це філософія!