Бісквітний торт тірамісу без печива

Як зробити дуже смачний домашній Бісквітний торт тірамісу без печива рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

Для бісквіта: ⠀
Яйця-5 шт⠀
Цукор-5 ст. л⠀
Борошно-5 ст. л з гіркою⠀

❗️З розрахунку на 1 яйце-1 їдальня ложка борошна, 1 столова ложка цукру❗️⠀

Для крему⠀
Вершки 33-33%-400 мл⠀
Сирний сир-300 гр⠀
Цукрова пудра-100 гр⠀

Для прикраси⠀
Какао ⠀

Для просочення⠀
Холодний міцний кава (можна додати цукор) ⠀

Бісквітний торт тірамісу без печива покроковий рецепт

1. Збиваємо яйця з цукром до пишної світлої маси, яка повинна збільшитися в 3-4 рази. Додаємо просіяне борошно і акуратно перемішуємо, щоб не втратити всю пишність.⠀ ⠀ Тісто перелити у форму і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин, перевіряйте дерев’яною шпажкою або зубочисткою (вона повинна бути сухою при проколюванні готового коржа)⠀ ⠀

2. Готуємо крем: ⠀ Жирні вершки збиваємо до стійкої піни (вершки повинні бути прохолодні, миска і віночок-чисті і сухі). Додаємо сирний сир і цукрову пудру (якщо використовувати цукор, то він може не розчинитися при збиванні). Головне-не перевзбейте. Робіть акуратно, інакше крем перетвориться на солодке вершкове масло.⠀ ⠀

3. Бісквіт я розділила на 3 тонких коржа.⠀ Збираємо торт: кожен корм просочити міцною кавою і змастити кремом. Прикрасити за бажанням і посипати какао ⠀ ⠀ Прибрати в холодильник на годину і можна насолоджуватися. ⠀ ⠀ Готуйте із задоволенням!⠀