Пиріг манник зебра на кефірі в духовці дуже смачний

Пиріг манник зебра на кефірі в духовці дуже смачний рецепт. Бомбически смачний і дуже простий рецепт лепешняку зебра.

Інгредієнти

✅ Кефір-2 склянки
✅ Борошно-1 ст+2 ст/л
✅ Манка-1 ст
✅ Цукор-1 склянка
✅ Соняшникова олія-0.5 ст
✅ Какао-2 ст/л
✅ Сода-0.5 г/л

Пиріг манник зебра на кефірі в духовці дуже смачний покроковий рецепт

1. Манну крупу висипаємо в глибоку ємність, додаємо цукор і заливаємо кефіром, додаємо соду. Ретельно перемішуємо і залишаємо набухати на 20 хв. Після того, як манна крупа набухла, можна додавати борошно і перемешиваем.

2. Потім вливаємо рослинного масла і знову збиваємо до отримання однорідного тіста. Отримане тісто розділяємо на дві частини, в одну з яких висипаємо какао-порошок, в іншу 2 ст/л борошна та перемешиваем.

3. Форму для випікання ретельно обмазуємо маслом, і починаємо вливати манник, виливаємо дві столові ложки тіста без какао, а потім дві такі ж з какао, так вчиняємо з усім рештою тестом.

4. Відправляємо пиріг в духовку на 35 -40 хвилин. Випікаємо при температурі 180 градусів. Готовий манник зебра можна подавати до столу як в теплом, так і в охолодженому виде.

Відео рецепт 👇