Сирні рикотники сирники

Рикоттники виходять ніжними і повітряними як хмарка ☁️, а легка нотка кокоса, який я останнім часом так полюбила, робить їх ще смачніше 🥥 Сирні рикотники сирники простий рецепт на сковороді.

Інгредієнти

– 40 гр сиру 5%
– 140 гр рікотти (можна використовувати просто 180 гр рікотти, раджу фірми Bonfesto і CooKing)
– 1 яєчний жовток
– 2 гр підсолоджувача
– 10 гр кокосової борошна
– 10 г рисової муки + 10 гр для формування

Сирні рикотники сирники покроковий рецепт

1. Змішай в тарілці всі інгредієнти (крім борошна для формування). Виклади тісто на дошку, скачай ковбаску, розріж на кілька рівних частин і сформуй рикоттники з допомогою ножа.
2. Смаж рикоттники на сковороді з двох сторін ~ 7 хвилин на невеликому вогні під кришкою (я не змащую її маслом, т. до. вона антипригарна).

3. Подавай рикоттники теплими, доповнивши їх йогуртом і кокосовими чипсами.