Мяке бананове печиво з шоколадом і ваніллю

Як приготувати М’яке бананове печиво з шоколадом і ваніллю рецепт простий в духовці. Куди прилаштувати самотній, нудьгуючий банан?) пропоную спекти м’яке, ароматне печиво з шоколадною крихтою і ваніллю. Просто, швидко, смачно – як завжди))) а чашка холодного молока або гарячого чаю стануть відмінним доповненням)
Вирішила зробити ці печива великими, тому викладала ложкою для морозива з ІКЕА, дуже вона мене виручає, зручно і рівненько виходить, головне не забувати умочати її в воду, щоб тісто не прилипало. Будете відсаджувати тісто, залишайте більше місця між майбутніми печивом, воно дуже добре збільшується в розмірах.

Інгредієнти

З цієї кількості у мене вийшло 11 шт

100 гр м’якого вершкового масла
80 гр цукру
1 яйце ІЗ
115 гр пшеничного борошна
1 банан
70 гр шоколаду (у мене темний 50% какао)
1/4 чл солі
1 чл розпушувача
1/2 чл ванільного екстракту

М’яке бананове печиво з шоколадом і ваніллю покроковий рецепт

1. Масло збити з цукром, не припиняючи збивати додати яйце і ванільний екстракт, додати розім’яту виделкою банан.
2. Борошно змішати з сіллю і розпушувачем, змішати обидві суміші. Шоколад дрібно порубати або використовувати шоколадні краплі. Всипати в тісто, размешать.
3. Викласти ложкою на деко, застелене папером, на відстані один від одного. Випікати при 180 гр 15 хв. Приємного апетиту)))