Сливовий пиріг тарт з чорним перцем і вершками

Як зробити смачний сливовий пиріг тарт з чорним перцем і вершками рецепт простий.

Інгредієнти

Вершкове масло – 100 гр.;
Цукор – 50 гр.;
Борошно – 200 гр.;
Жовток – 1 шт.;

Начинка.
Вершки 33% – 200 гр.
стиглі Сливи – 6-8 шт.;
Цукор – 50 гр.( можна і більше, до 120 гр.)
Яйця – 2 шт.;
Чорний перець в млині.

Сливовий пиріг тарт з чорним перцем і вершками покроковий рецепт

1. Приготуйте рубане тісто з борошна і охолодженого масла. Додайте цукор і жовток. Не місіть довго. Зліпіть грудку і відразу розкачайте тісто по формі – 22 див. Наколіть виделкою і приберіть в морозилку на 10 хвилин. Духовку розігріти до 180 гр. і випікайте спочатку основу, вона повинна пропектися і бути рум’яною, з часу піде 12-15 минут.

2. Начинка.
Вершки змішайте з яйцями і цукром, перемішайте. Сливи вимийте, розріжте навпіл і видаліть кісточки. Викладіть сливи на дно випеченої основи, залийте заливкою. Випікайте 30 хвилин при 180 гр. Остудіть тарт спочатку при кімнатній температурі, далі в холодильнику 2-3 години. Перед подачею додайте змелений в млині чорний перец.