Тістечко картопля з шоколадного бісквіта

Як приготувати дуже смачне Тістечко картопля з шоколадного бісквіта простий рецепт. Не куди подіти бісквіт і залишки крему або просто хочеться приготувати щось вкуснейнькое? Тоді картопля те, що вам потрібно! А ще ці тістечка відразу занурять вас в дитячі спогади.

Інгредієнти

Шоколадний бісквіт
Яйця 4 шт.
Цукор 190 гр.
Борошно 150 гр.
Какао 30 гр.
Сіль 0,5 ч. л.
Розпушувач 10 гр.
Рослинне масло 100 гр.

Крем-чіз
Масло 82,5% 100 гр.
Цукрова пудра 50 гр.
Вершковий сир 250 гр.

Тістечко картопля з шоколадного бісквіта покроковий рецепт

1. Шоколадний бісквіт.
Збити яйця 2-3 хвилини. Додати поступово цукор, продовжуючи збивати 5-7 хв. Додати масло і сіль, збити ще пару хвилин. Сухі інгредієнти перемішати, просіяти і додати до тіста. Акуратно перемішати. Вилити в кільце, огорнуте фольгою і випікати в розігрітій до 180С духовці 30-40 хв до сухої зубочистки. Остудити, вийняти з форми, загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник на 8 часов.
2. Крем-чіз.
Масло з пудрою добре збити до білої пишної маси. Додати вершковий сир і ще трохи взбить.
3. Спекти бісквіт.
Остудити. Перемолоти в крихту. Цукор (1ч.л) змішати з гарячою водою, додати столову ложку коньяку. Вилити в бісквіт. Додавати кремчиз до того, як картопля не буде ліпитися в тістечка. Сформувати тістечка. Обсипати какао.