Тришаровий Чізкейк Малина Арахіс на основі Пісочної

Як зробити смачний Тришаровий Чізкейк Малина Арахіс на Пісочній основі рецепт простий.

Інгредієнти

Діаметр 18 див, висота 6 см. Вага без декору 1,8 кг.
Випікати при 120 С. на режимі верх/низ без конвекції близько 2 годин. (+-10/15 хв.)

Пісочна основа:
* 350 гр. улюбленого печива
* 50 гр. вершкового масла від 80%
* 20 гр. молоко будь-якої жирності
* 40 гр. сублімованої малини

Сирна частина (всі інгредієнти кімнатної температури):
* 2 яйця З
* 600 гр. вершкового сиру
* 120 гр. цукрової пудри
* ваніль
* 30 гр. крохмалю
* 100 гр. жирних вершків 33%

Топпінг:
* 70 гр. арахісової пасти з шматочками горіхів
* 70 гр. пюре малини + 5 гр. крохмалю

малиновий Мус:
* 150 гр. пюре малини
* 70 гр. білого шоколаду
* 40 гр. цукру
* 100 гр. жирних вершків 33%
* 6 гр. желатину 200 блюм + 30 гр. води

Тришаровий Чізкейк Малина Арахіс на Пісочній основі покроковий рецепт

1. Робимо основу з печива, масла малини і крапельки молока. Спочатку формуємо бортики, потім дно. Потім готуємо малинове пюре. Крохмаль розвести у воді 15-20 гр. пюре довести до кипіння, тонкою цівкою підлити розведений крохмаль і уварити до густоти, постійно помішуючи. Остудити. Приготувати сирну частина. Пудру змішати з крохмалем. Сир покласти в чашу міксера, додати суміш пудри, крохмалю і на низьких обертах з насадкою весло змішати, до повного об’єднання. Іран зупинити міксер і лопаткою зібрати з дна пудру, допомагаючи міксери. Як тільки сир з пудрою добре перемешались.
2. По одному вводимо яйця. Влили перше яйце і добре змішали, потім друге. В останню чергу підливаємо вершки і знову все добре змішуємо. Важливо не збивати! Тепер ділимо на 2 рівні частини. В одну частину вмішуємо підготовлене малинове пюре (якщо хочете більш насиченого кольору, то використовуйте краплю червоного барвника). У другу частину вмішуємо арахісову пасту. На дно підготовленої основи викладаємо малиновий чізкейк і ретельно разравниваем.
3. Зверху за допомогою кондитерського мішка викладаємо рівним шаром арахісовий чізкейк. Так само акуратно розрівнюємо. Випікаємо до готовності. Після того, як чізкейк готовий, вимикаємо духовку і даємо йому охолонути з закритими дверцятами близько 20 хв, потім відкриваємо двері і ще хвилин 10 даємо йому подумати, після чого можна витягнути на стіл, дати повністю охолонути. Накрити його плівкою або фольгою в контакт і прибрати на повне визрівання в холодильник мінімум на 8-12 часов.
4. Після цього заллємо третій шар малиновий мус. Для приготування мусу Желатин замочити і відставити у бік. Пюре малини і цукор змішати в сотейнику і довести до кипіння. Розчинити в гарячому пюре білий шоколад, якщо необхідно, то пробити блендером. Далі в цій теплій масі розпустити замочений желатин. Вершки полувзбить до стану густої сметани. Об’єднати ягідно-шоколадну частина з вершками. Після повного складання дати застигнути чізкейк в холодильнику близько 2-4 годин і можна прикрашати по своєму усмотрению.