Трубочки з білковим кремом з готового листкового тіста

Там я приготувала Хрусткі трубочки з білковим кремом з листкового тіста готового простий рецепт 😋 Рецепт найпростіший, тому що я готувала з готового листкового тіста.

Інгредієнти

на 20 шт:

Тісто листкове дріжджове – 450 р

Крем Італійська меренга:
яєчні Білки – 100 г
Цукор – 300 г
Вода – 80 г
Винний камінь (порошок) або лимонна кислота – щіпка
Ванільний цукор або екстракт – за смаком.

Трубочки з білковим кремом з листкового тіста готового покроковий рецепт

1. Листкове тісто розморозити, як зазначено на упаковці. Нарізати довгі смужки шириною 2 див Намотати на форми внапуск. Викласти на деко на відстані, поставити в тепле місце на 30 минут.
2. Потім змастити жовтком з водою. Випікати при 190С до готовності. Важливо повністю просушити тісто. Для крему збити білки і винний камінь до легкої піни. У цей час зварити сироп з цукру і води до 118С.
3. Влити тонкою цівкою в взбивающиеся білки. Збити ще хвилин 5-6 до стабільної меренги. Додати ваніль і збивати ще хвилину. Перекласти в мішок і наповнити остиглі трубочки.