Глазур для імбирного печива на новий рік

Як смачно зробити Глазур для імбирного печива на новий рік простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Проста і швидка домашня глазур для новорічних печеньок❄️

Інгредієнти

1 білок яйця С1
200 гр цукрової пудри (по консистенції)
1 ч. л. лимонного соку

Глазур для імбирного печива на новий рік покроковий рецепт

1. Білок відокремити від жовтка. До білка частинами додавати цукрову пудру, кожен раз розмішуючи віночком до однорідності. Додати чайну ложку лимонного соку. Збити міксером пару хвилин на низькій швидкості. Маса стане білішою, щільніше і збільшиться в объеме.

2. Якщо маса вийшла густий, додайте трохи води. Якщо рідкої – додайте ще цукрової пудри. Я зазвичай спочатку додаю 170 г цукрової пудри, а в кінці регулюю по консистенції. Глазур повинна вийти не дуже рідкою, щоб не розтікалася на печенье.

3. Але і не сильно густий, інакше при відсадженні контуру вона буде перериватися. Якщо ви хочете повністю заливати печиво глазур’ю, то вам потрібна буде більш рідка консистенція, ніж у мене на відео. Відразу перекладаємо в кондитерський мішок, при контакті з повітрям глазур швидко подсыхает.

4. Можна використовувати насадку або просто відрізати маленький куточок біля мішка. Верхній край мішка обов’язково закрутити, щоб глазур не витікала. Можна закріпити край затиском для пакетов.
5. Відсаджуємо глазур, легко натискаючи на мішок правою рукою, а лівою ведемо насадку. Не притискаємо насадку до печива, глазур ведемо легко в повітрі. Через пару хвилин глазур підсохне. Готово!

Відео рецепт 👇