Шоколадний торт Мікадо з кремом із згущеного молока

Як смачно зробити Шоколадний торт Мікадо з кремом із згущеного молока простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

180г вершкового масла
4 яйця
100 г цукру
400 г сметани
0,5 ч. л. соди
1 ч/л розпушувач
3-4ст. борошна
3 ст. л какао

Для крему
150 мл вершки 33 %
100 г сирний сир
2-3 ст/л какао
250 г вершкове масло (кімнатної температури)
Згущене молоко-200 р
Ванілін
100 г чорний шоколад
3 ст/л какао

Шоколадний торт Мікадо з кремом із згущеного молока покроковий рецепт

1. яйця з цукром збивати, додати сметану , розтоплене масло і добре перемішати до однорідності. Потім поступово додавати просіяне борошно і замісити трохи липке тісто.

Розділити на 9-10 частин, по черзі дуже тоненько розкачати і випікати в розігрітій до 180С духовці до готовності, готуватися дуже швидко, за 4-5 хвилин. Коржі виходять злегка сухі, не переживайте, після крему стають м’які і Нежные.

2. Для крему: масло кімнатної температури , збиваємо до пишноти, додаємо згущене молоко, продовжуємо збивати. Потім додаємо сирний сир, збиваємо до однородности.
3. У вершки додаємо Гіркий шоколад і викладемо на вогонь. Прогріваємо (не кип’ятити) і перемішати до повного розчинення шоколаду. Шоколадну масу приєднуємо зі збитим маслом і всі разом перемешаем.

4. В кінці додаємо какао і смачний крем теж готовий 🤤 Збираємо тортик, як показала на відео. Відправляємо в холодильник на ніч і насолоджуємося 😍.