Медовий торт Рижик з заварним кремом домашній

Медовий торт Рижик з заварним кремом домашній простий рецепт. Це король будь-якого свята! Аромат медових коржів просочених кремом, змусить пекти торт знову і знову)))

Інгредієнти

4 яйця
1,5 склянки цукру
180-200гр маргарину (пачка)
6 ст. л меду
6 склянок борошна (+/- 0,5 склянки)
1ч.л води

Крем може бути різний:
1. Заварний
2 яйця
1 стакан цукру
1ст л борошна
2ст.л крохмалю
800+/-100 мл молока
Ванілін
150гр масла

2.
Сметана
Цукор
Ванілін
Пропорції за смаком.

3.
Сметана
Згущене молоко
Пропорції за смаком.

Медовий торт Рижик з заварним кремом домашній покроковий рецепт

1. Яйця збити з цукром, додати мед, маргарин. Поставити на водяну баню”. При постійному помішуванні довести до однорідності. Після додати соду. Маса збільшиться в 2-3 рази. Прибрати з вогню і ввести муку. Замісити тісто. Прибрати в тепле місце на 40 минут.
2. Тісто розкачати на припыленной борошном поверхні ОБОВ’ЯЗКОВО! Коржі випікаються без змазування! Товщина коржа 0,5 див. Випікати при температурі 190-200° 5-7 хвилин (до насиченого кольору). Змастити кремом і прибрати в холодильник пропитываться.
3. Заварний крем.
Всі інгредієнти, крім олії змішати, поставити на повільний вогонь. При постійному помішуванні довести до кипіння. Прибрати з вогню, вбити масло. Залишити до повного остывания.