Сирно персиковий пиріг зі сметаною

Як зробити простий сирно персиковий пиріг зі сметаною рецепт швидкий і смачний в духовці. Хотіла написати, що приготувала чергове сирну страву, але язик не повернувся, а рука відмовилася друкувати слово “чергове” щодо такого пирога. Йому більше підійде феєричне, царський, святкове.
Ну на крайній випадок языкпроглатительное, але не чергове блюдо! Отже божевільний сирно – персиковий пиріг! Взагалі, я настійно раджу приготувати його саме у варіанті 50/50 з різною борошном. Я написала в рецепті – половина пшеничного, половина вівсяної.
Я просто взяла кавомолку і перемолола в ній Геркулес. Раніше я готувала тільки з пшеничного, але сьогодні вона скінчилася 😜 і мені прийшла в голову такий варіант. І це була чудова ідея! Вівсяна мука не тільки робить пиріг більш корисним (а це ще який жирний плюс), але і дає тонкий вівсяний смак, який відмінно сюди вписується. Готуєте, насолоджуйтесь і не забувайте ділитися результатами 😁😉

Інгредієнти

Для тесту:
250гр. борошна (навпіл пшенична та вівсяна-перемолоти в кавомолці вівсяні пластівці) можна використовувати тільки пшеничну
140 гр злив.масла
60 гр цукру
1яйцо
Щіпка солі

Для начинки:
300 гр. сиру
3 яйця
90 гр цукру
140 гр сметани
1 ч. л. ван.цукру
40 гр. кукурудзяного крохмалю, Цедра одного лимона
1 банки консервованих персиків.

Сирно персиковий пиріг зі сметаною покроковий рецепт

1. Натираємо злив масло на тертці або ріжемо на невеликі шматочки, додаємо всі інгредієнти і замішуємо тісто. Вистилаємо їм форму з бортиками, робимо надколи виделкою і прибираємо в холодильник.
2. У мене форма діаметром 25 см, бортик висотою 3 см Для начинки перетираємо тісто через сито або добре пробиваємо блендером, додаємо інші інгредієнти. Збиваємо до однородности.

3. Викладаємо у форму на тісто. Зверху кладемо перетки. Сироп попередньо потрібно добре злити. Випікаємо в розігрітій духовці 40-45 хвилин при 180 гр. Даємо охолонути, потім нарезаем.