Печива «Три шоколаду»

Як смачно зробити Печива «Три шоколаду» простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ділюся рецептом печива «Три шоколаду», перед яким ніхто не зможе встояти. Сьогодні у мене рецепт для любителів всього супершоколадного – тане в роті печиво з чудовим ароматом какао і трьома видами шоколаду. Попереджаю: ви не зможете зупинитися, поки все не з’їсте😊

Інгредієнти

нижче

Печива «Три шоколаду» покроковий рецепт

1. В глибоку ємність відправляю м’яке вершкове масло, сіль, звичайний і коричневий цукор. Збиваю міксером до пишноти. Додаю яйця (це приблизно 2 яйця С1), ванільний екстракт і знову збиваю. Проціджую борошно з какао і содою, перемішуємо міксером до однородности.

2. До тесту додаю темний, молочний та білий шоколад (я взяв шоколад в краплях) і перемішую. Поділяю тісто на порції: зручніше це робити ложкою для морозива. Викладаю майбутнє печиво на поверхню, застелену папером для випічки, і прибираю в холодильник на півтори години, а краще на ночь.

3. Печиво навіть можна прибрати на зберігання в морозилку і приготувати, коли вам захочеться. Перед випіканням перекладаю печиво на деко, застелений папером для випічки, і придавливаю.

4. Між печивом повинно залишатися достатньо вільного місця. Відправляю в духовку на 9-12 хвилин при 175°С. А потім даю печінкою повністю охолонути. Печиво виходить супершоколадным, ароматним, хрустким зовні і м’яким внутри.