Сендвіч з шоколадного морозива, зефіру та крекерів

На цей раз я зроблю бутерброд з морозивом s’est more. S’est more – це десерт з запеченого зефіру, затиснутого між шоколадом і крекерами. Як зробити Сендвіч з шоколадного морозива, зефіру та крекерів рецепт простий.

Інгредієнти

➢ Шоколадне морозиво
Шоколад 70% 40г
збиті вершки 50г
1 яєчний білок (30 г)
Цукор 30 г

➢ Зефір
1 яєчний білок
Цукор 50 г
Желатин 3г
Вода 15 р
ваніль

➢ Крекери
Вершкове масло несолоне 20г
30 г цукру
Щіпка солі
65г полуобезжиренная борошно
1/4 чайної ложки харчової соди
15 г води

Сендвіч з шоколадного морозива, зефіру та крекерів покроковий рецепт

1. Я починаю з приготування шоколадного мусу. Я роблю шоколадний мус з безе. Заморозьте це, щоб зробити морозиво. Розмір форми 8 див. Звідси і будемо робити зефір. Будь ласка, зробіть його трохи менш солодкий, ніж звичайний зефир.

2. Прогрійте яєчні білки приблизно до 50 ° C. Розігрійте желатин, перш ніж додавати його в безе. Заморозьте це на кілька годин. А поки зроби зломщик. Зробіть чотири крекеру по 8 див. Запечіть зефир.

3. Помістіть його в морозильну камеру і продовжуйте охолодження. Нарешті, заморозьте це добре. Смак шоколаду сильний, а текстура зефіру та крекерів дуже хороша! Зефір залишається м’яким навіть у замороженому вигляді. Спасибі, що додивилися до конца.