Пісочне печиво кільця з арахісом

Як зробити Пісочне печиво кільця з арахісом рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

200 р сл. масла
130 г цукор.пудри
10 г ван. цукру
1 яйце
0.5 ч. л. розпушувача
350 г борошна(+/-)
щіпка солі
≈ 180 г смаженого, очищеного,
крупно порубаного арахісу
1 яйце для змащування

Пісочне печиво кільця з арахісом покроковий рецепт

1. Арахіс я купила очищений і подсушила в духовці. Це вважаю найкращим варіантом, оскільки сама регулювала колір. Враховуйте, що він ще буде 15 хвилин з коржиками випікатися. Щоб не вийшли угольки 🙈. ⠀ Масло і яйця повинні бути кімнатної tº ☝. ⠀ Збила міксером масло з дрібкою солі. Додала сах. пудру, ван. цукор збила до посветления і пышности.
2. В два етапи ввела разболтанное яйце, після кожного перемішуючи масу до однорідності. ⠀ Просіяла борошно з розпушувачем. Спершу додала половину, перемішала лопаткою. Після другу половину(пару ложок залишаю на домес). Коли продукти з’єдналися, висипала на стіл залишилися дві ложки борошна, виклала масу і швидко замісила тісто(воно ніжне, м’яке і матове). ⠀
3. Килимок добре подпылила борошном, тісто теж подпылила, розкрутила в пласт товщиною ≈7-8 мм. Формою Ø 10 см вирізала кола. В центрі кожного кола вирізала серединку насадкою Ø3см. ⠀ З допомогою шпателя(його я теж подпыляла борошном) перенесла кола на деко застелений, змастила збовтаним яйцем, щедро посипала арахісом. ⠀
4. Випікала при t 180 ° С ≈ 15-17 хв. Дивіться по своїй духовці! ⠀ Як правило, ці коржики не прийнято сильно запікати. Вони повинні залишатися світлими. Хоча це все індивідуально, хто яке любить печиво: м’яке або хрустке. Я один деко зробила більш світлими. Інший, трохи поджаристее.