Торт Медовик зі сметанним кремом класичний

Як смачно зробити Торт Медовик зі сметанним кремом класичний простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

ТІСТО:
2 яйця
220 г цукру
щіпка солі
100 г масла
2 ст л меду
1 ч. л. соди
400 г просіяного борошна

КРЕМ:
150 г вершкового масла
400 г сметани 25%
100-200 г цукрової пудри

Торт Медовик зі сметанним кремом класичний покроковий рецепт

1. Яйця з цукром і дрібкою солі збити міксером, потім додати до них масло і мед. Масу відправити на невеликий вогонь, постійно помішуючи, до кипіння, але не кип’ятити. Потім знімаємо сковороду з вогню і додаємо соду, активно перемішуємо. Як піна осяде додаємо борошно в три прийоми, перемішуючи після кожного раза.

2. Спочатку перемішуємо лопаткою, потім руками. Тісто розрізаємо на 10 частин, перекладаємо шматочки на тарілку, присипану борошном, накриваємо харчовою плівкою і прибираємо на 1 годину в холодильник. Розкачуємо тісто до потрібного розміру і випікаємо при температурі 170 градусів 5 хвилин до золотистого цвета.

3. КРЕМ:
Збиваємо вершкове масло кімнатної температури, поки не стане білим. Додаємо до нього сметану і цукрову пудру, перемішуємо лопаткою. Прибираємо крем в холодильник на 2 години, а потім збираємо торт.