Тайванський торт бісквітний Кастелла

Тайванський торт Кастелла бісквітний простий рецепт.

Інгредієнти

☑️ 100гр борошна
☑️ 100гр вершкового масла
☑️ 100мл молока
☑️ 100гр цукру
☑️ 6 яєць
☑️ 1гр ваніліну

Тайванський торт Кастелла бісквітний покроковий рецепт

1. Білки відокремте від жовтків, борошно просійте. ⠀ Молоко підігріти (не сильно, але щоб масло розтопилося) і залити вершкове масло. Перемішати. В теплу масу додати жовтки, борошно, ванілін і перемішати віночком. ⠀ Окремо збити білки з сахаром.

2. Додати в жовткову масу і акуратно перемішати. ⠀ На деку Форму обернути фольгою і краю пергаментним папером. Влити наше тесто.

3. Духовку розігріти до 150гр, у форму налити гарячої води і відправити випікатися на водяній бані близько 1 години. ⠀

4. Зніміть папір поки він гарячий, після духовки трохи осяде і повинен «трястися». ‼️Розмір форми 18см‼️

Відео рецепт 👇