Шоколадний брауні з глазурю

Не дісталася подарункова банку з “Шоколадний брауні”, і що ж? Спечемо його самі, рецепт дуже простий, а результат чудовий! Дорогі мої. Додала до рецептом, який прикріплювала до подарункової баночці трохи вологих інгредієнтів і залишаю для вас у стрічці. Мало?! Сподобається тортик, а аркуш з рецептом загубиться. А в закладках зберегти завжди надійніше, в будь-який момент під рукою. Як зробити Шоколадний брауні з глазур’ю рецепт простий.

Інгредієнти

Брауні:
90гр – борошна
Щіпка солі
4г – розпушувача
25гр – како-порошку
½ ч. л. – кориці
60гр – білого цукру
10гр – ванільного цукру
40гр – коричневого цукру
30гр – шоколадних крапель або порубаного шоколаду
40гр – порубаних горіхів пекан
1 яйце
100гр – вершків 20% жирності
60гр – рослинного масла

Для глазурі:
90гр – темного шоколаду
30гр – вершкового масла

Шоколадний брауні з глазур’ю покроковий рецепт

1. 1 яйце збиваємо, до нього вливаємо 100гр вершки 20% жирності і ще трохи збиваємо; Далі додаємо всі інші сухі інгредієнти і перемішуємо до однорідного тесту; Потім додаємо 60гр – рослинного масла і ще раз все перемішуємо;

2. Випікаємо в формі (у мене кругла форма d20), промазаної маслом при 180С близько 25 хвилин, перевіряємо на суху зубочистку.

3. Брауні зверху можна покрити глазур’ю: Шоколад і масло розтоплюємо, об’єднуємо і наносимо на верх і боки брауни.

Відео рецепт 👇