Сирне печиво Гусячі лапки без яєць

Як приготувати смачне сирне печиво Гусячі лапки без яєць рецепт в духовці. Якщо ви пам’ятаєте, я казала, що зараз в Москві в ГРДБ проходить виставка. І на цій фотовиставці виставлені і мої роботи.

Інгредієнти

Сир 350 гр
Олію слив. 150 гр
Борошно 300 гр
Сода 1ч.л.
Цукор 100 гр
Ванільний цукор 1пачка
Кориця (за бажанням) 1/2 ч. л

Сирне печиво Гусячі лапки без яєць покроковий рецепт

1. Масло трьом на тертці і розтираємо в крихту з борошном, содою і ванільним цукром. Потім до цієї крихті додаємо сир. Сир потрібно взяти або молкозернистый, або протерти його через сито. Замішуємо тісто. Воно виходить щільним і нелипким. Закриваємо його в плівку і прибираємо в холодильник на полчаса.
2. Змішуємо в блюдце цукор і корицю. Якщо ви не любите корицю, то зробіть без неї. Я люблю. Розкачуємо тісто досить тонко 2-3 мм в товщину. І склянкою вирізаємо кружочки.
3. Потім одну сторону гуртка в цукор з корицею і звертаємо навпіл, так що б цукор був усередині. Потім звертаємо ще раз, потім в цукор ту сторону, яка буде сверху.
4. При згортанні притискайте тісто, інакше воно розкриється при випіканні. Зверху четвертинки притисніть круглої стороною вилки. Викладаємо печиво на деко застелений пергаментом.

5. Сторона на яку кладемо печиво має бути без цукру. Інакше печиво прилипне до паперу. Випікаємо 15-18 хвилин при температурі 200 градусов.