Домашній меренговый рулет з ягодами

Як зробити смачний Домашній меренговый рулет з ягодами рецепт в духовці. Котики, це ВІДВАЛ ГОЛОВИ! Готуйте прямо зараз, це богически смачно, ніжно, симфонія смаку, як сказав мій тато.

Інгредієнти

Деко 30×40 см

МЕРЕНГА:
Яєчний білок – 130гр (3-4яйца)
Цукрова пудра – 180г
(Можна збільшити до 260гр)
Кукурудзяний крохмаль – 10г

КРЕМ:
Сирний сир – 150г
Згущене молоко – 50гр
Вершки 33-35% – 20-30г
Або:
Вершки 33-35% – 200гр
Сах.пудра – 20-30г

Ягоди/фрукти – 200-300гр

Домашній меренговый рулет з ягодами покроковий рецепт

1. Білки збити майже до жорстких пік і додати щіпку лім.кислоти (за бажанням)+ щіпку ваніліну. Продовжити збивання на середньої або максимальної швидкості. Поступово додавати цукрову пудру. Вийде щільна пишна меренга. Додати в білки крохмаль і коротко збити 10сек. ⠀

2. Деко застелити білим силиконизирлванным пергаментом, або простим, але змастити рослинним маслом. Меренгу перекласти на деко і рівно распредедить. Випікати при температурі 150°С режим “верх-низ” – 20-25 хвилин. ⠀ Готову меренгу обережно перевернути на чистий аркуш пергаменту, зняти старий пергамент і залишити охолонути. ⠀

3. КРЕМ: збити сирний сир зі згущеним молоком, додати охолоджені вершки і збити до пишноти. Або: збити вершки з цукровою пудрою до жорстких пік. ⠀ Викласти крем на меренгу тонким шаром не доходячи до країв. Висипати зверху ягоди і акуратно скрутити в рулет за допомогою пергамента.

4. Закрутити рудет в пергамент, харчову плівку і відправити в холодильник на 1 год. Готовий охолоджений рулет прикрасити рідким шоколадом і ягодами. ⠀

5. Готуйте із задоволенням і приємного апетиту ♥️

Відео рецепт 👇