Бенто торт малина фісташка

Шалено ніжний тортик , а це поєднання надає такий приголомшливий смак 🤤 ви тільки подивіться на калорійність цілого тортика 😍 просто казкова 😋 з цієї кількості інгредієнтів виходить два таких тортика 🍰 Як зробити Бенто торт малина фісташка рецепт простий.

Інгредієнти

Кбжу на один торт : 232/16.9/11.6/14.2

Для бісквіта потрібно :
2 яйця
20 гр рисового борошна
10 мл кефіру 1%
Барвник зелений натуральний (4 краплі)
Фісташки 10 гр
Підсолоджувач за смаком
2 гр розпушувача

просочення :
50 мл Води+ підсолоджувач

Для крему :
30 г сирного сиру
140 гр м’якого сиру 0%
50 гр Малини
Барвник натуральний зелений (3 -4 краплі)
Підсолоджувач

Бенто торт малина фісташка покроковий рецепт

1. Білки відділяємо від жовтків. Фісташки рубаємо ножем. Жовтки змішуємо з кефіром, борошном, розпушувачем, фісташками. Білки з підсолоджувачем збиваємо до міцних піків і акуратно вводимо в масу силіконової лопаткою знизу вверх.
2. Розливаємо по двох формах (9.5 см) і відправляємо в духовку на 15 хв при 180 гр. Для крему змішуємо всі інгредієнти крім малини до однорідної маси. Бісквіти остуджуємо, розрізаємо на дві частини, просочуємо сиропом, наносимо крем, в серединку.

3. Викладаємо малину (по 25 гр на кожен бісквіт), закриваємо другим і обмазуємо залишилися кремом. Прибираємо в холодильник просочуватися на ніч, вранці я прикрасила фісташкове дерево лепестками.

Відео рецепт 👇