Шоколадна земля для декору торта

Шоколадна земля для декору торта простий рецепт. Ловіть рецептик смачну і легку в приготуванні шоколадної землі. В інтернеті повно рецептів, але все на какао. А мені була необхідна кольорова, переважно зелена👌 На смак нагадує пісочку, дуже добре кришиться. Можна кріпити на ганаш, шоколад, на глюкозу. Виглядає дуже ефектно🤗 На моєму останньому торті якраз я використовую цю шоколадну землю 👌

Інгредієнти

– Білий шоколад 100гр
– Масло вершкове 60гр
– Пудра цукрова 60гр
– Борошно пшеничне 100гр
– Барвник (ж) будь-якого кольору

Шоколадна земля для декору торта покроковий рецепт

1. Шоколад з маслом розтопити і об’єднати. На цьому етапі я пофарбувала масу жирораст барвником (зеленим, жовтим і коричневим) Можна забарвити і водорозчинним, але вже після об’єднання всіх ингредиентов.
2. Об’єднати сухі інгредієнти в окремій ємності. Потім вилити в борошно шоколад і вимісити однорідну масу. Вона буде крошиться.
3. Викласти все рівномірно на деко. Випікати при Т 160 10хв. Використовувати відразу після оставания 👌 Творіть із задоволенням ❤️