Меренговый торт Анни Павлової домашній

Як зробити Меренговый торт Анни Павлової домашній рецепт простий в духовці 🍰 Цей десерт простий у приготуванні👩🍳 Шок у гостей від його зовнішнього вигляду забезпечений😍. Захоплення вашими кулінарними можливостями буде зашкалювати💥

Інгредієнти

Діаметр 16-18 см

Меренга:
Білок (с1) – 4 шт
Цукор – 160 г
Лім. Сік. – 1 ст. л.
Кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л.

Курд з маракуї
Жовток (с1) – 2 шт
Пюре маракуї – 50 г
Цукор – 50 г
Масло вершкове – 30 г

Крем
Сир сирний – 150 г
Вершки 33% – 250 г
Цукрова пудра – 60 г

Меренговый торт Анни Павлової домашній покроковий рецепт

1. Меренга:
Білки збиваємо з цукром до впевнених піків. Лопаткою вмішуємо сік і крохмаль. Формуємо тістечко і випікаємо при 90 градусах 90-120 хв. (ставимо в холодну духовку). Охолоджуйте в закритому духовке.

2. Курд з маракуї.
Жовток, цукор і пюре варити до загущення. Зняти з вогню і вмішати вершкове масло. Закрити плівкою вконтакт і прибрати в холодильник до остывания.

3. Крем.
Холодні вершки, пудру і сир (дістати з холодильника за 30 хв) збити до обьединения.

4. Зібрати як на відео. Прикрасити будь-якими ягідками, заленью. Якщо потрібно щоб меренга простояла довше і не розмокла – ізолюйте її білим шоколадом від крему. Курд можна приготувати з іншого фрукти /ягоди. Замініть пюре маракуї на другое.

Відео рецепт 👇