Млинцевий торт райдужний з кремом зі збитих вершків

Це простий млинцевий торт з кремом зі збитих вершків, але я думаю, що він сповнений прекрасних відчуття, коли млинці готуватися в 6 різних кольорах.

Інгредієнти

5 яєць
Цукор 65 р
Сіль 1 г
Екстракт ванілі 5 р
борошно 250 г
Молоко 625 р
несолоне масло Топлене 90 р
Харчовий барвник (червоний, оранжевий, жовтий, зелений, синій, фіолетовий, білий)

Крем
Збиті вершки (500 г збитих вершків + 50 г цукру)

Млинцевий торт райдужний з кремом зі збитих вершків покроковий рецепт

1. Додайте цукор і сіль до яйцю. Додайте ванільний екстракт і перемішайте. Просійте борошно і додайте в суміш. Додайте трохи молока і перемішайте, поки борошно не буде повністю перемішана. Додайте молоко, що залишилося і добре перемішайте. Влийте розтоплене вершкове масло і перемешайте.

2. Тісто процідіть, накрийте поліетиленовою плівкою і поставте в холодильник на 1 годину. Добре перемішайте тісто з холодильника і розділіть його на 6 рівних частин. Додайте барвники до кожної частини, добре перемішайте. Для отримання красивого пастельного кольору, додайте трохи білого красителя.

3. Нагрійте сковороду, щоб зробити по 3 млинця кожного кольору. Розігрійте сковороду на слабкому вогні, щоб спекти млинці один за іншим (вам необхідно терпіння). Сковороду слід змастити невеликою кількістю вершкового масла перед смаженням першого млинця, щоб він не прилип. Змащувати сковороду повторно не нужно.

4. Жовтий креп схожий на яйце. Ось і останній наш колір — фіолетовий. Змастіть остиглий млинець шаром крему. Я склала млинці різних кольорів один на одного, але ви також можете додавати млинці одного кольору один за іншим. Я завдала крем на кордон млинців, але ви можете цього не робити. Повторюємо. Торт разрезе.