Шоколадне печиво з арахісової пастою

Шоколадне печиво з арахісової пастою простий рецепт.

Інгредієнти

(10 шт):

– Вершкове масло – 30 гр
– Темний шоколад – 40 гр
– Яйце – 1 шт
– Борошно – 90 гр
– Розпушувач – 1/2 ч. л.
– Арахісова паста – 1-2 ст. л.
– Підсолоджувач (цукор/сахзам/мед)

Шоколадне печиво з арахісової пастою покроковий рецепт

1. Розтоплюємо на водяній бані шоколад з вершковим маслом. Добре перемішуємо. Збиваємо яйця з дрібкою солі і підсолоджувачем. Я його, до речі, не додавала, і у мене вийшло трохи солодке печиво з насиченим шоколадним смаком!
2. Змішуємо збите яйце з охолола шоколадною масою. Важливо, щоб вона не була гарячою, а то яйце згорнеться! Тепер додаємо борошно і замішуємо тісто. Прибираємо його в холодильник на 30 хвилин. Дістаємо його і ділимо на кілька частин (у мене 10).
3. Катаємо кульки і всередину кладемо арахісову пасту. Якщо вона у вас рідка, то рекомендую прибрати її на якийсь час у холодильник/морозилку, щоб вона застигла і не растекалась.

4. Надаємо їм форму печеньок. Викладаємо печиво на деко, застелене пергаментом, і випікаємо 10-15 хвилин в розігрітій до 170 градусів духовке.