Бісквіт з кремом

Як смачно зробити Бісквіт з кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Бісквіт
Яйце- 3 шт
Цукор – 200 гр
Молоко – 200 мл
Рослинна олія – 3 ст л
Борошно – 200 гр
Розпушувач – 10 гр
Ванільний цукор – 10 гр

Крем:
Білок 200 гр ( ~ від 6 яєць)
Цукор 300 гр
Ванілін

Бісквіт з кремом покроковий рецепт

1. Бісквіт.
Яйця збиваємо з цукром до пишної піни. Додаємо молоко, масло. Сухі інгредієнти просіяти через сито, змішати. Змішуємо дві суміші, збиваємо міксером. Форму змащуємо маслом, присипаємо борошном і в духовку на 180 гр, на 30-35 минут.
2. Крем:
В сухий і нежирної мисці збиваємо до легкої піни білок з дрібкою солі. В 3-4 заходу вводимо цукор і ванілін. Збиваємо на максимальній швидкості до міцних пик.

3. Прикрашаємо бісквіт кремом. Можна викласти малюнок з допомогою кондитерського шприца, а так само доповнити клубникой.