Вітражне печиво з льодяниками

Як зробити смачне Вітражне печиво з льодяниками рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

380 г борошна
250 г вершкового масла кімнатної температури
100 г цукрової пудри
1 яйце (вага 50 г)
Льодяники (у мене – бонпари)

Вітражне печиво з льодяниками покроковий рецепт

1. В міксері з’єднати розм’якшене вершкове масло з цукровою пудрою і яйцем. Просіяти борошно і додати в тісто. Розмішати тісто до однорідності, скачати в кулю і прибрати в холодильник до повного охолодження (краще на кілька годин).
2. Розігріти духовку до 180 градусів. Вирізати формочками печиво, в кожному зробити отвір і покласти льодяник (якщо великий, розрізати на шматочки, покласти стільки, щоб заповнилося отвір).
3. Якщо будете вішати на ялинку, відразу слелайте дірочки соломинкою. У духовці випікати протягом 10-15 хвилин до легкого золотистого кольору. Печиво остудити, льодяник застигне і стане прочным.