Вірменський шоколадний торт нутелла

Як смачно зробити Вірменський шоколадний торт нутелла простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Шалено смачний торт,який чудово підійде для святкового столу

Інгредієнти

Для коржів :
• яйця – 4 шт
• цукор 250 г
• мед 5 ст/л
• какао 5 ст/л
• масло вершкове 150 г
• сода 1 ч/л
• борошно ~ 500-550 г

Для крему :
Заварна частина :
– молоко – 0,5 л
– цукор – 150 г
– борошно – 2ст л
– жовток – 1
– ванілін – 1 пакетик

Окремо банку згущеного молока і пачка вершкового масла .

Вірменський шоколадний торт нутелла покроковий рецепт

1. Тісто : Яйця перемішуємо з цукром, потім додаємо мед, какао, вершкове масло і ставимо на плиту. Варимо до тих пір, поки цукор не розчиниться, до однорідної консистенції. Потім додаємо соду, перемішуємо. Маса повинна збільшитися в два раза.

2. Далі знімаємо з плити і залишаємо на 5 хв остигати. Потім додаємо борошно і замішуємо м’яке тісто. Готове тісто ділимо на 5 частин, розгортаємо в тонкий пласт і відправляємо в розігріту духовку на 170-180′ до готовності (приблизно 4 хв).

3. Крем: 1)Всі інгредієнти змішати добре збити віником щоб не було грудочок і поставити на повільний вогонь, постійно помішуючи, довести до загустіння ! Дати охолонути . 2)Пачку масла збити до білого з банкою згущеного молока і поступово з’єднати з заварним кремом (кімнатної температури). Змащуємо коржі кремом ,збираємо торт . Прибираємо готовий тортик в холодне місце мінімум на 3-4 години . Можна на всю ніч .