Холодний Чізкейк «ПРЯНИК»

Холодний Чізкейк «ІМБИРНИЙ ПРЯНИК». Основний інгредієнт чізкейку— імбирні пряники, я використовую пряниковий лом (кондитерський шлюб) який накопичився після свят. А крем класичного способу приготування- з кисломолочного сиру та вершків.

Інгредієнти

на форму 20 см:

Для коржа:
🔸Імбирні пряники -170 гр
🔸Вершкове масло -50 гр

Для крему:
🔸Сирний сир -450 гр
🔸Цукор -70 гр
🔸Вершки 33% -350 гр
🔸листової Желатин -10 гр

Для прикраси:
🔸Крем:
Вершки 33% -40 гр
Сирний сир -40 гр
Пряникове стружка -20 гр
Цукрова пудра -20 гр
🔸Пряники «зірочки» -8 шт
🔸Пряникове крихта -10 гр

Холодний Чізкейк «ІМБИРНИЙ ПРЯНИК» покроковий рецепт

1. Для КОРЖА подрібнюємо пряники в блендері до стану крихти і змішати з розтопленим вершковим маслом. Укладаємо в круглу форму (діаметр 20 см) і прибираємо в холодильник на 30 минут.

2. Для КРЕМУ, спочатку замочити в холодній воді листової желатин, в цей час нагріти вершки з цукром до повного розчинення цукру, далі змішуємо масу з віджатим желатином і ретельно розмішати до однорідності. Додаємо вершкову масу до творожному сиру (кімнатної температури) і взбиваем.

3. Окремо збиваємо холодні вершки до м’яких піків і перемішуємо обидві маси лопаткою. Далі перемішуємо з Пряниковим уламками. Укладаємо на застиглу основу і ставимо в холод на 4-5 часов.

4. Для ПРИКРАСИ приготуємо крем-вершки збиваємо з сирним сиром, цукровою пудрою і пряникової стружкою Робимо з крему разеточки. Укладаємо на них пряникові зірочки (за бажанням) і посипаємо пряникової крошкой.

Відео рецепт 👇