Глазур для кейк попсов з шоколаду

Готуємо Глазур для кейк попсов з шоколаду рецепт простий.

Інгредієнти

Шоколад – 200 г;
Рослинне масло – 1-2ст.ложки.

Глазур для кейк попсов з шоколаду покроковий рецепт

1. Шоколад необхідно розтопити будь-яким зручним для Вас способом (не перегрівати), додати рослинне масло і добре перемішати (якщо необхідно використовувати блендер). Глазур готова! Рецепт, здається, простіше не буває, але в ньому, якщо Ви помітили, немає точності – шоколад незрозуміло який, та звідки ці 1-2 столові ложки.

2. А тепер пояснюю. Як бачите, шоколад можна використовувати різний. У мене в відео, наприклад, темний і карамельний, і рожевий Ruby від Callebaut, які різні за складом і, відповідно, плинності. З цього випливає, що кожен з них вимагає додавання різної кількості масла, щоб досягти тієї необхідної текучої консистенції, яка дасть рівну поверхню і невеликий шар шоколадного покрытия.

3. А якщо простіше говорити, то рослинне масло необхідно для того, щоб шоколад став рідший. Тепер, розтопивши шоколад і трохи його перемішавши, Ви самі зрозумієте наскільки його треба розбавити. Стабілізована глазур на кейк попсах стає матовою і приємно тане при надкусывании.

Відео рецепт 👇