Моті десерт японський приготувати в домашніх умовах

Моті десерт японський приготувати в домашніх умовах простий рецепт 😍 М’яке рисове тісто… ніжний вершковий крем… мангова начинка… ви обов’язково повинні це спробувати 😛 Хочу бачити тих, кому подобається те, що я роблю! Для мене це дуже важливо 😘

Інгредієнти

(на 6-7 шт.):

Для тіста:
✅ 90 мл води
✅ 90 мл молока
✅ 40 г цукру
✅ щіпка солі
✅ 160 г борошна з клейкого рису
✅ 20 мл рослинного масла
✅ барвник (за бажанням)⠀⠀

Для начинки:
✅ 100 г манго або будь-яких ягід/фруктів
✅ 10 г цукру
✅ 5 г кукурудзяного крохмалю⠀

Для крему:
✅ 200 г вершкового сиру
✅ 50 г згущеного молока ⠀⠀

Моті десерт японський приготувати в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Тісто:
Поєднуємо воду, молоко, цукор і сіль. Додаємо борошно і перемішуємо. Додаємо масло, барвник і знову добре перемішуємо. Накриваємо харчовою плівкою, робимо отвори і ставимо в мікрохвильову піч на 2-3 хвилини при високій потужності.

Тісто накриваємо харчовою плівкою і даємо повністю охолонути. Після цього руки змащуємо рослинним маслом, добре вимішуємо тісто і ділимо на 6 рівних частин. ⠀

2. Начинка:
Манго, цукор і кукурудзяний крохмаль пробиваємо блендером, доводимо до кипіння і варимо до загущення. Даємо повністю охолонути. ⠀

3. Крем:
Вершковий сир і згущене молоко збиваємо міксером до загущення. ⠀

4. Збираємо десерт:
Відкриваємо кожен шматочок тіста, в центр кладемо крем і начинку і звертаємо краю як на відео. Присипаємо сумішшю з кукурудзяного крохмалю і цукрової пудри. Даємо постояти в холодильнику 1 годину і наслаждаемся.

Відео рецепт 👇