Брауні з полуничним чізкейком🍓🍰 Існує багато видів і рецептів брауні, але цей рецепт не схожий ні на один з них.Поєднання шару з традиційним смаком насиченого шоколаду внизу і ніжного чізкейку вгорі не залишить нікого байдужим😍😍
Інгредієнти
на форму 20×20:
Брауні:
-185 гр темного шоколаду
-160 гр вершкового масла
-3 шт яйця
-200 гр цукру
-75 гр пшеничного борошна
-20 гр какао
-щіпка солі
Холодний чізкейк:
-500 гр сирного сиру
-200 гр вершків 33%
-100 гр цукрової пудри
-11 гр желатину 160 бл
Конфі:
-120 гр пюре полуниці
-10 гр цукру
-6 гр кукурудзяного крохмалю
-4 гр желатину 160 бл
Брауні з полуничним чізкейком покроковий рецепт
1. Розтопити шоколад і вершкове масло в мікрохвильовій печі або на водяній бані, і добре перемішати між собою до повного об’єднання. Яйця збити з цукром за допомогою міксера до пишноти, протягом декілька хвилин. З’єднати дві суміші (шоколадну та яєчну)між собою, добре перемішати. Додати сухі інгредієнти (какао, борошно і сіль), попередньо просеянные.
2. Акуратно за допомогою лопатки все з’єднати між собою. Випікати в попередньо розігрітій духовці при 160 градусах 35-40 хв. Завжди орієнтуйтеся на свою духовку. Готовність перевіряти з допомогою дерев’яної шпажки, вона повинна виходити з крихтами тесту. Головне не пересушить.
3. Готовий брауні остудити. Сир і цукрову пудру з’єднати між собою за допомогою віночка до однорідного стану. Заздалегідь замочений желатин розвести в гарячих вершках і додати до сиру. Добре перемішати і вилити на остиглий брауни.
4. В сотейнику підігріти пюре, додати крохмаль, розведений у 10 гр води, перемішати і уварити до загустіння. Зняти з вогню і додати заздалегідь замочений желатин, перемешать.
5. Завдати конфі на поверх чізкейку(смужками або точково)поки він не застиг, і зробити розлучення з допомогою шпажки. Поставити в холодильник до повної стабілізації чізкейку на 5-7 годин. Порізати порционно.