Шоколадний крем ганаш для торта

Як зробити дуже смачний Шоколадний крем ганаш для торта рецепт простий 😍😋 Мабуть це найсмачніше що я їла🙈

Інгредієнти

Молочний шоколад-300 гр
Темний шоколад-100 гр
Вершки-220 гр (35%)
Злив масло-100 гр

Шоколадний крем ганаш для торта покроковий рецепт

1. Всі разом відправити в сотейник і нагріваючи на повільному вогні все розтопити , дуже інтенсивно щоб не заважати пригорело.

2. Як довели до однорідності, пробити заглибним блендером 5 хвилин, влити в ємність, накрити плівкою в контакт. Прибрати в холодильник на 2/3 часа.

3. Після холодильника крем щільний і стабільний, але якщо його довго тримати в теплі стає м’яким. Крем підходить для кексів, макаронс як начинка для торта і т. д.

Відео рецепт 👇