Крем кавова намелака для торта

Як смачно зробити Крем кавова намелака для торта простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Я до Вас із новим рецептом. Кавова намелака. Виходить ніжна, але стабільна текстура схожа на збитий ганаш.

Інгредієнти

Желатин – 2,5 гр
Вода -15 гр
Молоко – 100 гр
Шоколад білий – 170 гр
Вершки – 200 гр
Кава розчинна 1 чл.

Крем кавова намелака для торта покроковий рецепт

1. Замочити желатин в холодній воді. Молоко з кавою нагріти до кипіння. Додати в молоко набряклий желатин і розмішати. Поки молоко остуджується – розтопити шоколад. У 3 етапи влити в шоколад молоко, добре перемішуючи кожен раз.
2. Спочатку він стане густим – це нормально. Добре перемішайте і текстура стане однорідною. Додати вершки кімнатної температури. Пробити суміш блендером. Накрити плівкою вконтакт і відправте в холодильник на стабілізацію на 6 і більше часов.
3. Після стабілізації збити міксером приблизно 2 хвилини до пухкої маси. Намелака готова. P. S. Желатин я використовувала порошковий (dr.oetker). P. P. S. Цієї кількості намелаки мені вистачило для прикраси чізкейку діаметром 18 см і двох десертів в стаканчику