Шоколадний рулет з апельсином

Як зробити смачний Шоколадний рулет з апельсином рецепт простий 🍊 Ви тільки подивіться який він повітряний і ніжний , як хмарка , їм можна насолоджуватися дуже довго , тому він оооочень низькокалорійний . Якщо не хочете морочитися з апельсиновою начинкою , можете використовувати готовий джем або конфітюр , так само можна зробити начинку із сиру і ягід, з будь-горіховою пастою , згущеним молоком ітд 😍 і кожен раз буде абсолютно новий смак , експериментуйте 😉 .Так само можна його зверху покрити кремом з йогурту і підсолоджувача, тоді він буде ще ніжніше з ранку 🤤

Інгредієнти

Кбжу на 100 гр: 98/5.7/4.1/9.2

Для бісквіта потрібно:
4 ияца
Борошно рисова ц/з – 30 гр
Какао – 10 гр
Розпушувач – 3 гр
Підсолоджувач

Для начинки:
Апельсин – 1 шт (135 гр)
Кукурудзяний крохмаль -15 гр
Вода – 100 мл
підсолоджувач

Шоколадний рулет з апельсином покроковий рецепт

1. Білки відділяємо від жовтків. Білки збити з дрібкою солі до міцних піків. Жовтки з борошном, розпушувачем, підсолоджувачем , какао збиваємо міксером. Акуратно в жовтки вводимо білки і зверху вниз силіконової лопаткою перемішуємо (не інтенсивно, інакше білки опаде). Викладаємо на силіконовий килимок тісто, випікаємо 10 хвилин в духовці при 170 гр.
2. Якщо ви не впевнені у своєму килимку, обов’язково змастіть краплею олії його. Начинка: апельсин чистимо, видаляємо кісточки, подрібнюємо у блендері, додаємо підсолоджувач за смаком і воду, додаємо крохмаль і добре перемішуємо. Ставимо на середній вогонь і постійно помішуючи варимо до загустения.
3. Тим часом бісквіт при готовності з духовки не дістаємо, щоб він не зламався. Можна накрити рушником. Джем остуджуємо, наносимо на бісквіт, згортаємо рулет, загортаємо як цукерку в пергаментний папір (щоб він добре тримав форму) і відправляємо в холодильник на просочуватися ночь.