Шоколадні цукерки своїми руками з курагою і чорносливом

Як смачно зробити Шоколадні цукерки своїми руками з курагою і чорносливом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Нереальні цукерки своїми улюбленими руками. Чоловік за них зацело, подруги будуть частіше заходити на чай, а свекруха забере разом з цукерками ваших дітей на вихідні. Жартую. Зробіть і заховайте. Нехай дістануться тільки собі коханій

Інгредієнти

Плитка смачного білого
Плитка смачного чорного
200г кураги
200г чорносливу
100г горіхів

Шоколадні цукерки своїми руками з курагою і чорносливом покроковий рецепт

1. Шоколад беріть такий, щоб сильно не танув в руках (тут згадайте кіндер-яйце, він дуже швидко тане в руках, особливо у кричущих дітей. Такий нам не потрібен) Курагу і чорнослив вибирайте не дуже великі, величезні цукерки в рот не поміщаються. Якщо вони сухі, залийте гарячою водою, дайте постояти, після добре обсушіть на полотенце.

2. Горіхи будуть смачніше, якщо їх обсмажити. Простіше всього в мікрохвильовці, помішуючи кожні 15-20 секунд. Шоколад розтопити простіше теж в мікрохвильовці, так само постійно помішуючи. Щоб зручніше було після вмочати майбутні цукерки, візьміть нешироку низьку чашку/склянку. Коли шоколад розтане, дайте йому трохи охолонути і загустеть.

3. Так він легше буде затримуватися на сухофруктах. Далі все просто. Знаходьте дірочку, через яку діставали кісточку у фрукта. Засовує туди горішок. Або два. Обмакиваете в шоколад з допомогою виделки, ножа, зубочисток або паличок для фондю, як у мене. Викладіть на пергамент і відправляєте в холодильник застигати. Можна дарувати в якості подарунка. Але краще насолоджуватися самой.

Відео рецепт 👇