Малиновий соус до десерту

Малиновий соус до десерту простий рецепт. Цей соус можна використовувати для запеченого сиру камамбер, як на відео, а також для оладок/блінов/запіканки/сирників!

Інгредієнти

Малина – 100г
(можна використовувати пюре, якщо хочете без кісточок)
Цукор – 40г
Кукурудзяний крохмаль 1 ч. л.

Малиновий соус до десерту покроковий рецепт

1. Малину помістити в сотейник і трохи розім’яти, поставити нагріватися на плиту.
2. Цукор змішати з крохмалем і додати до малині, поки вона ще не нагрілася, добре перемешать.
3. Потім, постійно помішуючи довести до закипання і проварити кілька хвилин.
Перелити в іншу тару і остудити. Приємного апетиту ❤️