Муссовый десерт два шоколаду в склянці

Як зробити Муссовый десерт два шоколаду в склянці простий рецепт.

Інгредієнти

Мус на темному шоколаді:
Вершки 33% 300 гр
Темний шоколад 200 гр
Молоко 80 мл
Желатин 5 гр

Мус на білому шоколаді:
Вершки 33% 300 гр
Білий шоколад 200 гр
Молоко 80 мл
Желатин 5 гр

Муссовый десерт два шоколаду в склянці покроковий рецепт

1. Обидва мусу готуємо однаково. Попередньо замочуємо желатин. У розігріте молоко додаємо шоколад і розтоплюємо постійним помішуванням. В розтоплений шоколад додаємо желатин, розчиняємо і відразу знімаємо з вогню і злегка остужаем.

2. вершки Збиваємо і додаємо в теплий шоколад в три прийоми. Розливаємо темний мус по склянках або будь-якій формі як вам подобається і відправляємо в морозилку на 1 годину для застывания.

3. Слідом готуємо білий мус точно також як темний і заливаємо поверх темного, потім знову відправляємо в морозильник. Прикрашаємо на ваш розсуд і насолоджуємося цим смачним і ніжним десертом 😋

Відео рецепт 👇