Булочки синнабоны з чорною смородиною

Як зробити смачні Булочки синнабоны з чорною смородиною рецепт простий.

Інгредієнти

500-530 г борошна в/з,
230 г теплого молока,
70 г розтопленого злив.масла,
70 г цукру,
30 г свіжих дріжджів (10 г сухих),
1 велике яйце кімнат.темп.,
1/2 ч. л. солі,

300 г чорної смородини (можна заморож.),
50 г цукру,
15 г кукурудз.крохмалю,

150 г жирних вершків,
130 г сирного сиру,
пакетик ванільного цукру + цукор за смаком (у мене 1 ст. л.)

Булочки синнабоны з чорною смородиною покроковий рецепт

1. З’єднати 35 г цукру з дріжджами, розтерти. Додати 1 ст. л. борошна і молоко. Розмішати, прикрити рушником і залишити на 20 хв до утворення активної піни. В деже міксера злегка збити яйце і 35 г цукру. Додати негорячее масло, розмішати. Влити опару, размешать.
2. Частинами ввести просіяне борошно, замішуючи гаком на низьких обертах . В середині замісу ввести сіль. Ретельно вимісити тісто гаком або руками на столі не менше 10 хв. Тісто має бути м’яким і гладким. Чашу з тестом затягнути плівкою або накрити вологим рушником і залишити в теплому місці на 2,5-3 ч.
3. Один раз обім’яти. У сотейник висипати ягоди, крохмаль і цукор. На невеликому вогні довести до закипання, помішуючи. Варити не треба. Маса повинна бути густою. Тісто розкачати в прямокутник. Змастити начинкою. Загорнути в щільний рулет.
4. Рулет нарізати і викласти на застелений деко або в форму на відстані один від одного не менше 2 див. Дати підійти 30 хв. Випікати при 200 гр. 20-25 хв., перші 5 хв. я печу з парою. Збити всі інгредієнти для глазурі. Викласти на гарячі булочки.