Білий Торт Мікадо вірменський

Білосніжна мікадо!!! Як смачно зробити Білий Торт “Мікадо” вірменський простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

🍋 3 шт яйце
🍋 100 гр цукрового піску
🍋 300 гр сметана
🍋 300 гр вершкове масло
🍋 1 п розпушувач
🍋 700-750 г борошно

Крем:
🍋 350 гр вершкового масла
🍋 500 гр молоко згущене
🍋 1 п ваніліну
🍋 100 гр білого шоколаду ( натерти зверху )

Білий Торт “Мікадо” вірменський покроковий рецепт

1. Збиваємо яйця з цукром 3-4 хвилини, у сметану додаємо розпушувач, перемішуємо, додаємо до яєчної маси, потім вершкове масло, перемішуємо пару секунд до однорідності, прибираємо міксер і вводимо поступово борошно, замішуючи тісто. Тісто має бути м’яке, щоб не прилипало до рук. Відправляємо в пакет і в морозилку на 20 минут.

2. Поки тісто трохи відпочине, ми приготуємо крем. Збиваємо до білого вершкове масло, додаючи порціями згущене молоко і в кінці ванілін. При бажанні можна в крем протерти білий шоколад (50-70 гр).

3. Крем прибираємо в сторонку, тісто ділимо на 8 частин, кожну частину розкачуємо прямо на пергаментному аркуші, протикаємо виделкою і печемо в заздалегідь розігрітій духовці на 200С близько 5-8 хвилин (намагайтеся коржі залишати білосніжними ).

4. Після повного охолодження листів, збираємо торт, кожен аркуш змащуючи кремом, самий останній лист теж змащуємо і натираємо білий шоколад. Через 2-3 години, можна насолоджуватися ніжним і райським микадо.

Відео рецепт 👇