ПП шоколадний бісквіт

ПП шоколадний бісквіт у духовці простий рецепт. Цей бісквіт підходить для ескімо, трайфлов, кейк попсов, так як він досить щільний і практично не збільшується в об’ємі 🙌🏻

Інгредієнти

Випікати у формі від 16-20 см

Яйце С0 3 шт
Молоко 80 гр
Вівсяна мука 50 гр
Какао – порошок 30 гр
Сухе знежирене молоко 15 гр
Кукурудзяний крохмаль 10 гр
Розпушувач 8 гр
Підсолоджувач (prebiosweet) 10-12 гр

ПП шоколадний бісквіт покроковий рецепт

1. Просіяти всі сухі інгредієнти. Яйця розділити на білки і жовтки. Білки збити з дрібкою солі до піни. До жовтків додати молоко, сухі ингредиенты.
2. Акуратно в кілька підходів ввести збиті білки. Залежно від розміру форми час випічки при 170 гр від 25-45 хвилин. Готовність перевіряємо шпажкою, вона повинна бути сухой.

3. бісквіт Охолодити на решітці. У порційні десерти можна використовувати відразу. Насолоджуємося!