Шоколадний пиріг з грушами

Як смачно зробити Шоколадний пиріг з грушами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Спекла, значить, я пиріг. Соковитий, грушевий. Максимально шоколадний. Потім згадала, що шоколад-то я не їм зараз 😁 А пиріг добрий! Всі їли, хвалили. Я сиділа, заздрила. А щоб ви не заздрили, а самі його спробували, ловіть рецепт:

Інгредієнти

2 яйця
130 гр цукру
220 гр борошна
80мл раст. масло
130 мл молока
35 гр какао
1 ч. л розпушувача
плитка шоколаду
щіпка солі
3-4 груші

Шоколадний пиріг з грушами покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з сіллю, додаємо цукор і збиваємо в пишну масу. Додаємо масло, молоко. Борошно просіваємо з какао і розпушувачем і замішуємо віночком в нашу смесь.
2. Грушу почистити, нарізати дрібним кубиком. Шоколад розламати на дрібні шматочки. Додаємо грушу, шоколад в тісто, добре перемішуємо і викладаємо у форму, змащену маслом.
3. Випікаємо в духовці (180 ° с) приблизно 50 хвилин. Готовність перевіряємо зубочисткою. У випічку з шоколадом завжди рекомендую додавати щіпку солі, а какао брати темний, алкализованный.