Гарбузовий пиріг без випічки з горіхами, фініками і вершками

Як смачно зробити Гарбузовий пиріг без випічки з горіхами, фініками і вершками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Гарбуз – максимально осінній овоч, навіть за кольором. Зараз рецепти з гарбуза дуже актуальні, тому ми підготували для вас варіант незвичайного десерту, який досить просто приготувати.

Інгредієнти

120 мл вершків 10%
80 г фініків
50 г волоських горіхів
1/2 ч. л агару
200 г гарбуза

Гарбузовий пиріг без випічки з горіхами, фініками і вершками покроковий рецепт

1. Гарбуз запекти на 200С 30 хвилин. Подрібнити блендером в пюре. У вершки додати агар, довести до кипіння. Варити 1 хвилину. До прогрітим вершків додати пюре, половину фініків, очищених від кісточок і пробити блендером до однородности.
2. Для основи в чашу блендера викласти залишилися фініки і горіхи подрібнити. Викласти основу у форму, застелену пергаментом.

3. Поверх основи викласти в гарбузову масу. Прибрати в холодильник до застигання ~ на 4 години. Пиріг готовий! Затишній вам осени.