Гарбузовий пиріг манник з шоколадом

Як зробити дуже смачний Гарбузовий пиріг манник з шоколадом рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г:
130.0/6.6/3.8/17.0

Інгредієнти:
Гарбуз – 500 г
Манка – 130 р
Яйце – 3 шт
Шоколад – 35 р
Підсолоджувач – за смаком
Розпушувач – 1 год л
Кориця – 1/2 год л

Гарбузовий пиріг манник з шоколадом покроковий рецепт

1. Гарбуз промити, зрізати шкірку і порізати шматочками. Закласти в каструлю, залити водою і варити 20 хв. Перевірити на м’якість з допомогою виделки. Залишки води злити. Дати трохи охолодити. Жовтки відокремити від білків, додати гарбуз, додати підсолоджувач. Пробити масу блендером до однородности.
2. Потім до гарбузової маси додати манку, розпушувач і корицю, перемішати і залишити на 10-15 хвилин. Шоколад подрібнити з допомогою ножа, відправити в гарбузово-манну масу. Перемішати. Збити білки до міцних піків. Акуратно додати їх у тісто, перемішуючи з допомогою силіконової лопатки.
3. Викласти масу у відповідну форму для запікання, при необхідності форму змастити маслом. Відправити манник в духовку випікатися на 35 – 40 хвилин при 180°. Готовому маннику дати трохи охолонути, присипати пудрою і подавать.

Відео рецепт 👇